Politie lost waarschuwingsschoten in maasland na bedreiging in Vlaardingen

Date:

Share post:

Maasland – Bij de aanhouding van een verdachte heeft de politie zaterdagmiddag rond 18.00 uur in Maasland waarschuwingsschoten schoten gelost. De man werd aangehouden nadat hij eerder die dag bedreigingen had geuit in Vlaardingen.

Agenten troffen de man in Maasland, gezien de aard van de bedreiging startte de agenten een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachte (BTGV). De man volgde instructies niet op waarop agenten twee waarschuwingsschoten hebben gelost. De man werd aangehouden en is overgebracht naar het bureau voor verhoor. Wat zich precies heeft afgespeeld bij de bedreiging wordt verder onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd