Politie zoekt getuigen van mishandeling 80-jarige man in Gouda

Date:

Share post:

Gouda – De politie is op zoek naar twee personen in verband met de mishandeling van een 80-jarige man. Het incident gebeurde al op 30 juli, maar de politie deed deze week een getuigenoproep.

Op de bewuste vrijdag 30 juli zag het slachtoffer op de kruising Vest met de Raam een voertuig met daarin twee personen. Hij zag hoe de personen afval uit hun voertuig op straat gooiden.

- Advertisement -

Hechtingen en hersenschade
Toen de 80-jarige man er wat van zei, kreeg hij een vuistslag in zijn gezicht en klapte met zijn hoofd op de stenen. In het ziekenhuis heeft hij hechtingen bij zijn oog gekregen en uit een scan blijkt dat hij hersenschade heeft opgelopen.

De man kon de politie niet meer precies vertellen wat er gebeurt was en daarom zoekt de politie van mensen die getuige zijn geweest of op een andere wijze meer informatie hebben.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die meer weten om contact op te nemen. Weet u toevallig om welke auto het kan gaan? Het slachtoffer kon namelijk geen merk, type of kleur meer geven.

Heeft u zelf iets gezien of gehoord, of heeft u camerabeelden vanuit de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt dan het procesnummer (2021 221 557) vermelden. U kunt ook anoniem tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd