Rondvliegende kogel na weggooien vuurwapen raakte agent in been Westblaak Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een agent is afgelopen nacht op het Eendrachtsplein gewond geraakt nadat hij werd geraakt door een rondvliegende kogel. Een vuurwapen wat in een tasje zat ging af nadat de verdachte deze op straat gooide.

De politie kwam of op een melding van een bedreiging met een vuurwapen op het Eendrachtsplein. Na een onderzoek zagen zij drie verdachten die aan het signalement voldeden lopen op de Westblaak. Agenten spraken de twee verdachten middels een BTGV-procedure aan waarop één van de mannen een tasje weggooide. Hierin zat een geladen vuurwapen, vermoedelijk zonder veiligheidspal die vervolgens af ging. De kogel trof een agent in zijn been. Ambulancepersoneel heeft de agent naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie hield drie mannen aan. Het gaat om mannen van 22, 26 en 32 jaar. De tas en het vuurwapen zijn in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd