dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Zwaargewonde nadat persoon van dijk rijdt met scooter Groeneweg Hoogblokland

- advertentie -

Hoogblokland – De bestuurder van een scooter is zaterdagavond rond 22.00 uur zwaargewond geraakt nadat hij op de Groeneweg van een dijk was gereden. De man uit Gorinchem viel vervolgens enkele meters naar beneden en raakte ernstig gewond.

Een traumateam kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren. Volgens ZHZ actueel heeft de man een flinke hoofdwond opgelopen en is het slachtoffers na behandeling naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -