Motorrijder overleden na ongeluk A4 Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een motorrijder is maandagavond rond 23.15 uur om het leven gekomen na een ernstig ongeluk op de A4 ter hoogte van het Prins Clausplein in Den Haag. Het ongeval gebeurde in de richting van Amsterdam en er waren meerdere voertuigen bij betrokken. Hulpverleners kwamen massaal ter plaatse, maar zij konden niets meer betekenen voor de motorrijder.

Door het ongeval is de weg enkele uren in beide richtingen afgesloten geweest. In de greppel lag een auto en de motor is zwaarbeschadigd geraakt. Brokstukken van beide voertuigen lagen verspreid over het wegdek. De politie heeft urenlang onderzoek verricht om de oorzaak vast te kunnen stellen.

- Advertisement -

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd