zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Dode na brand in woning Bosweg Montfort

- advertentie -

Montfort – Een man is woensdagmorgen bij een woningbrand in zijn woning aan de Bosweg in Montfort om het leven gekomen. Rond 04.30 uur ontstond er brand in de seniorenwoning van de man. Bij aankomst was er sprake van veel rookontwikkeling.

Een buurvrouw gaf aan dat ze haar buurman nog niet had gezien. De brandweer ging de woning binnen en trof de bewoner aan in de slaapkamer. Hij is naar buiten gehaald, maar bleek inmiddels te zijn overleden. De man woonde alleen in zijn huis. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -