woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man overvalt supermarkt Goudsesingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft dinsdagavond rond 22.00 uur een supermarkt aan de Goudsesingel in Rotterdam overvallen. De man kwam de winkel binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor.

De man kwam de supermarkt net voor sluitingstijd binnen, hij wist de kassalade tijdens de overval buit te maken en vertrok in de richting van de Willem Schürmanstraat. Agenten hebben nog naar de man gezocht, maar deze helaas niets meer aangetroffen.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben neem dan contact op met de politie.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -