Ontvoerde man (56) uit Hoofddorp aangetroffen in woonwijk Delft

Date:

Share post:

Delft – De 56-jarige ontvoerde Hoofddorper die afgelopen donderdag in een auto werd getrokken op de Spaarneweg in Cruquius is afgelopen nacht in een woonwijk in Delft aangetroffen. Hij is daar gewond uit de auto gezet door zijn ontvoerders.

De politie was sinds donderdag op zoek naar de vermiste man. De politie hield er rekening mee dat er sprake was van een vergissing en dat de ontvoerders iemand anders moesten hebben.  In de zoektocht naar het slachtoffer werden er donderdagavond drie Rotterdammers van 22, 22, en 30 jaar, een 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 33-jarige man uit Dordrecht en een man van 30 jaar zonder bekend woonadres aangehouden.

Fotografie: Jeffrey Jacobs en Remco Gerritsen

Op zondagavond werd in een loods aan de Nijverheidsstraat in Gouda de gebruikte rode Mercedes bestelbus met imperial aangetroffen. Het slachtoffer werd niet aangetroffen. Omdat er sprake was van een vergissing maakte de politie zich ernstig zorgen over het welzijn van het slachtoffer. Blijkbaar hebben de ontvoerders zich bedacht en de man vrijgelaten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd