dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politieauto’s geramd tijdens achtervolging in Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een automobilist heeft dinsdagmorgen meerdere politievoertuigen geramd tijdens een wilde achtervolging door Spijkenisse. De man werd uiteindelijk in de buurt van de Akkers klemgereden, hij ontsnapte maar een politiehond wist hem alsnog te grijpen.

De man viel op omdat hij lachgas achter het stuur gebruikte, hij kreeg een stopteken, maar ging er als een speer vandoor. Agenten zetten vervolgens de achtervolging in, de man ramde verschillende politievoertuigen. De agenten hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag, daarnaast is hij aangehouden voor rijden onder invloed en rijden met een ongeldig rijbewijs.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -