Vrachtwagen ramt tankstation langs N209 in Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Woensdagmiddag 11 augustus is een vrachtwagenchauffeur van de weg geraakt op de Overbuurtseweg (N209) in Bleiswijk.

Het ongeval gebeurde rond half vijf toen door nog onbekende oorzaak de chauffeur de macht over het stuur verloor. Hij stak de tegengestelde weghelft over, raakte van de weg, schampte een boom en kwam tot stilstand tegen een staander van een tankstation. Een personenauto werd ook geschampt.

- Advertisement -

Hulpdiensten zijn inmiddels aanwezig en zijn bezig met eerste hulpverlening. De chauffeur is uit het zwaarbeschadigde voertuig bevrijd en wordt verzorgd door het ambulancepersoneel. Ook het Mobiel Medisch Team is ingevlogen per traumahelikopter.

De N209 is momenteel in één richting afgesloten. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bron foto: Norbert Verhoeff
- Advertisement -

Gerelateerd