Nog vier minderjarige verdachten aangehouden voor geweldsincidenten in Zeeland

Date:

Deel bericht:

Scharendijke – De politie heeft dinsdag 10 augustus en woensdag 11 augustus weer vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar de geweldsincidenten op Schouwen. Hiermee komt het totaal op negen verdachten.

Op een camping aan de Maireweg werd dinsdagmiddag een 17-jarige jongen uit Gouda aangehouden. Dinsdagavond werd op de Hogeweg in Burgh-Haamstede een 14-jarige jongen uit Utrecht gearresteerd. Woensdag volgden de aanhoudingen van twee jongens (leeftijd 17 en 18 jaar) uit Vlaardingen. Zij werden op dezelfde camping opgepakt.

- Advertisement -

Het viertal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Bij de eerdere verdachten behoorden eveneens drie tieners uit de regio: Twee jongens uit Schiedam (14 en 18 jaar) en een jongen uit Vlaardingen (17 jaar).

Politieonderzoek
Van de negen verdachten zitten nog zeven jongens vast. De andere twee jongens zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijven verdachte in dit rechercheonderzoek. Er hebben zich na maandag geen nieuwe slachtoffers meer bij de politie gemeld.

- Advertisement -

Gerelateerd