Brandende deelscooter veroorzaakt veel schade De Goede-Hoopstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een brandende elektrische deelscooter heeft donderdagavond veel schade aangericht bij de gevel van appartementen in de De Goede-Hoopstraat in Rotterdam.  De scooter stond tegen de gevel en de vlammen sloegen metershoog omhoog. Een kozijn met ramen van de bergingen verbrandde en een woning erboven stroomde vol rook.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Het accupakket van de scooter werd in een ijzeren emmer gegooid om nieuwe ontbranding te voorkomen. De woning werd geventileerd door de brandweer. De schade is alles bij elkaar fors. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd