zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Wederom een woning beschoten in Rotterdam-Feijenoord

- advertentie -

Rotterdam – Vanavond omstreeks 22.25 uur is er in de Rotterdamse wijk Feijenoord wederom een woning beschoten. Deze keer gebeurde het op de Feijenoordhaven. Het is een van de vele schietincidenten in de afgelopen paar weken in deze wijk. In een ruit van de woning zitten twee kogelgaten. 

De Forensische Opsporing van de Politie heeft ter plaatse twee kogelhulzen veiliggesteld. Bij de schietpartij zijn geen gewonden gevallen. Of de schietpartijen allemaal met elkaar te maken hebben wordt door de politie onderzocht.

©Marco Smits

©Marco Smits

©Marco Smits

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -