dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Zeer grote brand verwoest bedrijfspand nadat auto naar binnen rijdt Kreekweg Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Een bedrijfspand aan de Kreekweg is afgelopen nacht verwoest nadat er een auto naar binnen is gereden en er brand ontstond. De brandweer kreeg rond half 4 vannacht de eerste melding, bij aankomst stond er een auto tegen de gevel in brand en was de brand naar binnen geslagen.

De brandweer schaalde op tot grote brand. Hierdoor kwamen er genoeg manschappen ter plaatse en werd er een groot watertransport opgezet. De brandweer deed er alles aan om het pand zoveel mogelijk te behouden. Rond half 5 bleek de brand alsnog te zijn doorgeslagen naar een ander gedeelte, er ontstond wederom een uitslaande brand waarvoor er werd opgeschaald naar zeer grote brand.

Door de brand kwam er veel rook vrij. Omwonenden werden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. De directe omgeving van het pand werd volledig afgezet zodat de hulpdiensten hun werk konden doen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, dat een auto op een dergelijke plek naar binnen is gereden kan duiden op opzet. De politie start samen met de brandweer een forensisch onderzoek.

Dat er bij het bedrijf mogelijk al incidenten speelden blijkt wel uit het feit dat er een mobiele camera van de politie voor de deur stond. Het pand was leeg van binnen, het lijkt erop dat de bedrijven waren vertrokken.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -