zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Voorbijganger slaat alarm na vinden kinderfiets bij een sloot Goudseweg Stolwijk

- advertentie -

Stolwijk – Een voorbijganger sloeg alarm nadat er een aan de Goudseweg in Stolwijk een kinderfiets langs de sloot weer aangetroffen. De hulpdiensten, waaronder een duikteam uit Gouda rukte groots uit voor een mogelijke drenkeling.

Duikers hebben in de sloot enkele zoekslagen gemaakt maar gelukkig niemand aangetroffen. De politie heeft de fiets meegenomen naar het politiebureau. Wie de fiets daar heeft achter gelaten is niet bekend. De Goudseweg is korte tijd afgesloten geweest nadat deze werd vrijgegeven kon de grote groep wachtende mensen hun weg weer vervolgen.

© R. F. Gerritsen

© R. F. Gerritsen

© R. F. Gerritsen

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -