Dode na steekpartij op parkeerplaats Koninginnelaan Rozenburg

Date:

Deel bericht:

Rozenburg – Bij een steekpartij op de parkeerplaats van een sportcomplex aan de Koninginnelaan in Rozenburg een persoon om het leven gekomen. De politie heeft een verdachte in de directe omgeving aan kunnen houden.

Agenten kregen rond 06.00 uur een melding van een geweldsmisdrijf met een slachtoffer. Samen met de ambulancedienst gingen zij ter plaatse en troffen een ernstig gewond slachtoffer aan. Hulpverlening mocht helaas niet meer baten. Een verdachte werd in de omgeving aangetroffen en is aangehouden.

- Advertisement -

De politie heeft de parkeerplaats afgezet en doet onderzoek. Een grote witte tent is opgezet om het plaats delict af te schermen. Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd