woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Lantaarnpaal beschadigd ruit van woning na aanrijding Heer Vrankestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een gevel van een woning aan de Heer Vrankestraat is maandagavond beschadigd geraakt nadat er een lantaarnpaal door de ruit heen viel. De oorzaak was een vrachtwagen chauffeur die de draai verkeerd heeft ingeschat en tegen de lantaarnpaal reed. Deze viel om en kwam met een harde klap tegen het kozijn terecht. De ruit van de woning brak hierdoor.

De brandweer kwam ter plaatse om het kozijn af te plakken. De lantaarnpaal zal door een aannemer van de gemeente verwijderd worden. De schade aan het kozijn wordt verhaald op het bedrijf van de vrachtwagenchauffeur.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -