Twee verdachten aangehouden van overval in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Twee mannen (23 en 34 jaar oud) zijn zondagmiddag 15 augustus aangehouden voor de overval in Dordrecht op een bezorger van keukenmateriaal.

De bezorger reed zaterdag 14 augustus om 08.20 uur de Vlaakweg op, omdat hij daar keukenapparatuur zou afleveren. Toen hij stopte, zette een busje de vrachtwagen van de bezorger klem en moest hij toestaan dat er spullen uit zijn vrachtwagen werden gehaald. De overvallers hebben hierbij ook de bezorger bedreigd en mishandeld.

- Advertisement -

De overvallers gingen er vandoor, maar korte tijd later werd de vluchtauto in de buurt van de overval teruggevonden met een deel van de buit. De twee mannen, beiden afkomstig uit Dordrecht, hebben zich zelf op het politiebureau gemeld.

- Advertisement -

Gerelateerd