Drie gewonden na aanrijding Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Op de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van de Capelsebrug Heeft er een kop staart aanrijding in plaatsgevonden tussen twee voertuigen. In totaal zaten er vijf personen in de auto’s. Daarbij zijn er drie personen lichtgewond geraakt.

De inzittenden van het voertuig hadden last van mogelijk nekletsel. De drie slachtoffers zijn met ambulances zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -

Door het ongeval ontstond er een flinke file. Al het verkeer moest over één rijbaan. Een berger heeft de auto’s vrij snel meegenomen om de doorstroming te verbeteren.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd