woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Overvallers proberen vrouw van hondje te beroven

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagmorgen rond 10.30 in de Ridderkerkse wijk Slikkerveer bijna beroofd van haar trouwe viervoeter. Vier mannen stapten op Reijerweg op haar af en eisten dat zij haar hond zou afstaan aan de mannen. De vrouw liet dit niet toe en er ontstond een worsteling. De overvallers sloegen vervolgens op de vlucht.

De vrouw rende met haar hondje naar huis en belde de politie. Die was snel ter plaatse en heeft in de omgeving nog gezocht naar verdachten. Deze werden echter niet meer aangetroffen. Waarom de overvallers het voorzien hadden op haar hondje is niet bekend.

De politie is op zoek naar de daders, mocht u iets gezien of gehoord hebben neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -