Politie houdt vrouw (32) aan als verdachte voor dodelijke schietpartij Ruilstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdag een 32-jarige vrouw aangehouden als verdachte van een dodelijke schietpartij aan de Ruilstraat in Rotterdam. De Rotterdamse vrouw zou op 11 juli een rol hebben gespeeld bij een dodelijke schietpartij in de woning in Rotterdam-West. Welke rol zij precies heeft gespeeld wordt nog onderzocht.

Agenten troffen een zwaargewond slachtoffer aan, de 36-jarige man bleek inmiddels te zijn overleden. Het slachtoffer liet volgens Rijnmond twee jonge kinderen en een vrouw achter. Wat de toedracht is van het schietincident is nog niet bekend. De politie is nog bezig met het onderzoek en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd