Vrouw raakt gewond bij eenzijdig ongeval Burgermeester van Lindelaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt nadat zij op de Burgemeester van de Lindelaan in Nieuwerkerk aan den IJssel onderuit is gegaan met haar scooter. Vermoedelijk verloor ze haar evenwicht nadat ze op nat wegdek over een recent geplaatste verkeersdrempel reed. Ze kwam daardoor hard ten val en was mogelijk even buiten kennis.

Omstanders hebben in afwachting van de politie en ambulancedienst eerste hulp verleend. Een opgeroepen traumateam hoefde niet ter plaatse te komen. De vrouw kon met enige hulp van het ambulancepersoneel zelf opstaan en de brancard opgaan. Ze is voor verdere controles naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

De kruising bij de brug is regelmatig betrokken bij ongevallen, veelal kleinschalig. Het verkeer rijdt hard en na de hoge brug is de kruising onoverzichtelijk. De gemeente heeft biggenruggen geplaatst en een tweetal drempels neergelegd. De vraag is echter of de drempels die zijn geplaatst wel de juiste zijn.

© Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
© R.F. Gerittsen

 

- Advertisement -

Gerelateerd