woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Woning beschoten Persoonsdam Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Persoonsdam in Rotterdam is maandagavond tussen 20.00 uur en 22.30 uur een woning beschoten. De bewoner kwam thuis en trof een gat aan in zijn ruit. Agenten kwamen ter plaatse en troffen sporen van een schietpartij aan.

In de ruit van de woning zitten twee kogelinslagen. De bewoner mag van geluk spreken dat deze niet thuis was, de ruit is van de woonkamer. Politieagenten hebben hulzen veiliggesteld en het onderzoek overgedragen aan de recherche.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -