Aanhouding in reeks schietincidenten in Rotterdamse wijk Feijenoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op 17 augustus hield de politie een 18-jarige Rotterdammer aan voor betrokkenheid bij een aantal schietincidenten in de wijk Feijenoord in Rotterdam-Zuid. De politie doet verder onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

In de maanden juli en augustus vond er een tiental schietincidenten plaats in de wijk Feijenoord. Om de schietincidenten zo snel mogelijk een halt toe te roepen hebben politie en het OM de capaciteit opgeschaald. Zo kunnen we snel verdachten aanhouden en vervolgen.

- Advertisement -

18-jarige Rotterdammer
Recherchewerk leidde tot de aanhouding van de 18-jarige Rotterdammer. De politie brengt hem in verband met in ieder geval drie schietincidenten.

Op dinsdagavond 17 augustus werd hij door het arrestatieteam aangehouden in een woning in Spijkenisse. Deze woning en de woning waar hij op staat ingeschreven werden beiden doorzocht, hierbij zijn verschillende goederen in beslag genomen.

Het onderzoek naar de verdachte en de verschillende schietincidenten gaat verder. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.

Meld uw info en tips
De politie doet er alles aan om het vuurwapengeweld van de afgelopen weken aan te pakken en betrokkenen aan te houden. Daarbij worden zichtbare en onzichtbare maatregelen getroffen en is alle hulp welkom.

Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Ook eventuele camerabeelden zijn welkom. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl. Hoe onbelangrijk sommige informatie ook lijkt, alles kan helpen deze zaken en dit geweld op te lossen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw brandje in leegstaande boerderij Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is vanmorgen rond half negen opnieuw uitgerukt voor een brand in de leegstaande boerderij...

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...