Chemicaliën aangetroffen in woning Oostvoorne; 27-jarige bewoonster aangehouden

Date:

Deel bericht:

Oostvoorne – De politie heeft woensdagochtend 18 augustus chemicaliën aangetroffen in een woning in Oostvoorne. Een 27-jarige bewoonster is aangehouden. De politie doet onderzoek naar waar de chemicaliën vandaan komen, waar ze voor gebruikt zijn en waar ze voor gebruikt kunnen worden.

Na een tip deed de politie opvanochtend een instap en doorzoeking bij een woning in Oostvoorne. Daar troffen zij maar liefst 56 vaten met chemicaliën erin aan.

- Advertisement -

De chemicaliën zijn in beslag genomen, worden onderzocht en vernietigd. De politie doet verder onderzoek naar de vondst. Een scenario waar rekening mee gehouden wordt is dat het drugsafval betreft van een drugslab.

- Advertisement -

Gerelateerd