Meerdere aanhoudingen na melding schietpartij Klepperdans Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier aanhoudingen verricht na een melding van een ruzie op de Klepperdans in Capelle aan den IJssel. Bij de ruzie zou mogelijk zijn geschoten en een vuurwapen zijn getoond. Agenten startten vervolgens een klopjacht in de omgeving.

Op de Capelseweg troffen de agenten een auto aan die aan de beschrijving voldeed. Zij gaven het voertuig een stopteken en startten een Benaderingstechniek Gevaarlijk Verdachten (BTGV). Met getrokken pistool werden er vier mannen uit de auto gepraat en aangehouden.

Lees verder onder video

Om vast te kunnen stellen wie er mogelijk geschoten heeft zijn hun handen met papieren zakken omwikkeld om zo eventuele kruitsporen veilig te stellen. In de auto van de verdachten werd er bij de passagiersstoel een vuurwapen aangetroffen.

De politie heeft een plaats delict gemaakt op de Klepperdans. Een speurhond wordt ingezet om sporen veilig te stellen. Het slachtoffer van de ruzie een vrouw is overgebracht naar het bureau. 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd