Dode in woning na vechtpartij, politie verricht twee aanhoudingen Jan Ligthartstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagmorgen rond 04.00 uur een overleden man aangetroffen in een woning aan de Jan Ligthartstraat in Rotterdam. Agenten troffen bij aankomst op de galerij twee ruziënde mannen aan na een melding van een vechtpartij. In de woning werd het slachtoffer aangetroffen, de politie vermoed dat deze door een misdrijf om het leven is gekomen.

- Advertisement -

Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. De twee mannen zijn door de agenten op verdenking van betrokkenheid aangehouden. De politie heeft een forensisch onderzoek gestart om de sporen veilig te stellen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Op de Dordtsestraatweg heeft de Forensische Opsporing twee containers doorzocht. In een van de containers is een tas met kleding gevonden. Deze zal onderzocht worden.

Foto’s Marco Smits

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd