dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Bestuurder verlaat gecrashte auto Boezemlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is afgelopen nacht op de Boezemlaan de macht over het stuur kwijt geraakt. De bestuurder botste door een nog onbekende oorzaak op een boom en de auto raakte zwaarbeschadigd.

Bij aankomst van de politie bleek de bestuurder en eventuele andere inzittenden niet meer aanwezig te zijn. Een berger heeft de auto opgehaald en de politie doet onderzoek naar de eigenaar. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf en kan zwaar worden bestraft.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -