dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Brandweer breekt deur open voor woningbrand Santandererf Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan het Santandererf heeft vrijdagmorgen korte tijd een kleine brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd door omwonenden die een brandmelder hoorden af gaan. Omdat de bewoner niet open deed en vermoedelijk nog binnen heeft de brandweer de deur geforceerd.

Bij binnentreding bleek de bewoner gelukkig niet aanwezig te zijn. Hij of zij was elders en heeft inmiddels contact gelegd. De brandweer heeft het kleine brandje geblust en de woning geventileerd. Wat er precies gebrand heeft is onbekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -