Politie op zoek naar bandenprikker in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

De politie is op zoek naar een persoon die tientallen autobanden in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht heeft lek gestoken. Tientallen gedupeerden hebben de afgelopen anderhalve maand aangifte gedaan van vandalisme. Echter heeft dit nog niet geleid tot het vinden van de serie-bandensteker.

De politie gaat ervan uit dat het om dezelfde persoon gaat die de banden lek steekt. De banden worden in de nacht lek gestoken. De politie heeft een groot onderzoek gestart om de dader te achterhalen, maar kan hierbij de hulp van omwonenden goed gebruiken. De politie is op zoek naar camerabeelden, maar ook naar bewoners die iets is opgevallen in de nacht.

- Advertisement -

Het leksteken van banden brengt veel kosten met zich mee voor de eigenaar van de auto. Vaak moet de hele band vervangen worden, deze kosten kunnen oplopen tot enkele honderden euro’s.

.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd