zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Barendrecht krijgt wijkbrandweervrouw

- advertentie -

Barendrecht – De gemeente Barendrecht krijgt per 1 oktober 2021 een wijkbrandweervrouw. Amanda nu nog werkzaam als brandweervrouw op één van de brandweerkazernes in Rotterdam zal de functie gan betreden. Ze gaat voorlichting geven aan onder andere ouderen.

Het fenomeen wijkbrandweerman of vrouw is niet nieuw. Ook in Schiedam en Capelle aan den IJssel is er één actief. Veel mensen weet nog niet dat het bestaat. De wijkbrandweer geeft voorlichting op scholen en bij ouderen. Hierdoor moet er een veiligere leefomgeving ontstaan. Hiervoor wordt er ook samen gewerkt met de gemeente en woningcorporaties.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -