dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Flinke rookontwikkeling bij brand in spouwmuur Pimpernelstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer is vanmiddag gealarmeerd voor een brand in de spouwmuur op de bovenste etage van een portiekflat in de Pimpernelstraat in de wijk Bloemhof. Nog voor de brandweer ter plaatsen was werd er al opgeschaald naar “Middelbrand” vanwege de vele rook die in het portiek hing.

Twee personen zijn door het ambulancepersoneel nagekekenen omdat zij rook hadden ingeademd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft aan de achterzijde van de woning een deel van de muur en het dak moeten open maken om de brand te kunnen bestrijden.

©Marco Smits

©Marco Smits

©Marco Smits

©Marco Smits

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -