dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Man zwaargewond na steekpartij, verdachte aangehouden Schouwburgplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 28-jarige man uit Den Haag is afgelopen nacht op het Schouwburgplein zwaargewond geraakt na een steekpartij. Een 32-jarige man uit Den Haag is aangehouden als verdachte. Het incident gebeurde op het plein tussen de winkels en de bioscoop.

Hulpverleners hebben het zwaargewonde slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Op het Schouwburgplein zelf zijn sporen veiliggesteld. Aan de steekpartij is vermoedelijk een ruzie vooraf gegaan. De politie zoekt getuigen om zich te melden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -