woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Motorrijder krijgt dikke bekeuring voor geluidsoverlast in Rotterdam-Nesselande

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft in Rotterdam Nesselande zaterdagmiddag een motorrijder bekeurd vanwege geluidsoverlast op de Siciliëboulevard. De bestuurder reed op een motor die zeer veel onnodig geluid maakte, één van de grootste irritatiepunten van de omwonenden in Nesselande.

De motorrijder werd door de wijkagent staande gehouden en kreeg een bekeuring van 400 euro. Of de motorrijder een WOk-melding heeft gehad is niet bekend. Deze wordt doorgaans opgelegd wanneer het voertuig niet meer aan de technische eisen voldoet.

Een brommerrijder kreeg eerder op de dag al een dikke bekeuring. Deze moest 280 euro aftikken omdat er geen decibelkiller meer aanwezig was.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -