zondag, juni 26, 2022
21.4 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Auto botst met politiebus Weena Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag gebotst tegen de zijkant van een politiebus. Het busje kwam de tunnel uit in de richting van het Hofplein. Een automobilist zag dit niet en botste ertegenaan.

Het is niet bekend of de politiebus door rood was gereden. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de BMW ter plekke nagekeken, deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -