Automobilist raakt rijbewijs en auto kwijt na forse snelheidsovertreding A15 Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag zijn rijbewijs kwijtgeraakt na een bizarre snelheidsovertreding. De automobilist werd op de A15 met een lasergun betrapt op een snelheid van 209km/u waar 100km/u is toegestaan.

De bestuurder werd vervolgens door agenten langs de kant gezet. Omdat de snelheidsovertreding 2 keer zo hoog was dan de toegestane snelheid raakte hij naast zijn rijbewijs ook zijn auto kwijt. Een rechter zal over het lot van de auto en de hoogte van de bekeuring en andere maatregelen beslissen. Dat deze bestuurder een tijd de weg niet meer op mag, mag duidelijk zijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd