maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Automobilist raakt rijbewijs en auto kwijt na forse snelheidsovertreding A15 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag zijn rijbewijs kwijtgeraakt na een bizarre snelheidsovertreding. De automobilist werd op de A15 met een lasergun betrapt op een snelheid van 209km/u waar 100km/u is toegestaan.

De bestuurder werd vervolgens door agenten langs de kant gezet. Omdat de snelheidsovertreding 2 keer zo hoog was dan de toegestane snelheid raakte hij naast zijn rijbewijs ook zijn auto kwijt. Een rechter zal over het lot van de auto en de hoogte van de bekeuring en andere maatregelen beslissen. Dat deze bestuurder een tijd de weg niet meer op mag, mag duidelijk zijn.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -