woensdag, januari 26, 2022
3.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Veel schade na brand in scootmobiel Elliotplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een brand in een scootmobiel heeft zondagmorgen rond 09.00 uur voor forse schade gezorgd in het portiek van de flat aan de Elliotplaats in Rotterdam Ommoord. Bij aankomst was er sprake van veel rookontwikkeling, de scootmobiel stond geheel in de brand.

De brandweer wist het vuur snel te bedwingen maar de schade is rook. Op de verdieping zelf is er veel rook- en brandschade. Op de etages erboven is voor rookschade. Er raakte gelukkig niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -