Auto op bizarre wijze gestript in Rotterdam Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag 23 augustus is een Peugout 208 het doelwit geworden van diefstal. Diverse onderdelen zijn eraf gehaald.

De dader(s) heeft de ruit ingeslagen, waarna de motorkap geopend kon worden. Hierna zijn diverse onderdelen, waaronder de gehele motorkap en voorbumper, van de auto gestript.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie hoopt dat mensen vannacht iets verdachts hebben gezien of gehoord op of rondom het Joop Moesmanpad. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via meld misdaad anoniem op de website of via 0800-7000.

Ook benadrukt de politie dat het altijd goed is om 112 te bellen als u iets verdachts ziet in uw buurt. Als bewoner kent u uw buurt het beste en weet u het beter als er iets niet goed voelt. Beter een keer te veel gebeld dan een keer te weinig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Opnieuw drie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw zijn inwoners uit Rotterdam afgelopen zaterdagavond en nacht opgeschrikt door explosies. In de Heulstraat werd...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...