Auto op bizarre wijze gestript in Rotterdam Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag 23 augustus is een Peugout 208 het doelwit geworden van diefstal. Diverse onderdelen zijn eraf gehaald.

De dader(s) heeft de ruit ingeslagen, waarna de motorkap geopend kon worden. Hierna zijn diverse onderdelen, waaronder de gehele motorkap en voorbumper, van de auto gestript.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie hoopt dat mensen vannacht iets verdachts hebben gezien of gehoord op of rondom het Joop Moesmanpad. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via meld misdaad anoniem op de website of via 0800-7000.

Ook benadrukt de politie dat het altijd goed is om 112 te bellen als u iets verdachts ziet in uw buurt. Als bewoner kent u uw buurt het beste en weet u het beter als er iets niet goed voelt. Beter een keer te veel gebeld dan een keer te weinig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....