dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Appeldijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond rond 23.00 uur een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachte. De agenten gingen af op een melding van een mogelijke schietpartij. Omwonenden hadden knallen gehoord waarop de politie ging kijken.

Bij het zoeken naar de verdachten werden er een drietal verdachten aangetroffen op de Tintedijk. Zij gingen rennen bij het zien van de politie. De politie lostte een waarschuwingsschot waarop er één verdachte werd aangehouden. Even verderop op de Hordijk werd in een woning een onderzoek ingesteld. Daaruit is gebleken dat er niet is geschoten met een vuurwapen.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -