dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Visser (78) overleden na val van bootje Terbregse Rechter Rottekade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 78-jarige man is maandagmiddag overleden nadat hij van een bootje in de Rotte is gevallen. De man was volgens diverse media aan het vissen en viel ter hoogte van de Terbregse Rechter Rottekade van zijn bootje. Hij kon niet meer zelfstandig uit het water komen en moest door de hulpdiensten uit het water worden gehaald.

Eenmaal op de kant bleek de man een natuurlijke dood te zijn gestorven. Vermoedelijk is de man onwel geworden. De familie van de man is inmiddels in kennis gebracht. Waarom hij van het bootje viel is niet bekend en wordt geen verder onderzoek naar gedaan.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -