Zoetermeerder (48) aangehouden voor mishandeling en drugshandel

Date:

Share post:

Zoetermeer – De politie heeft maandag 23 augustus een 48-jarige man aangehouden. Hij wordt onder andere verdacht van zware mishandeling en handel van hard- en softdrugs.

Rond kwart over acht ’s avonds werd de politie gealarmeerd voor een vechtpartij tussen meerdere personen op de Meerzichtlaan. Een van de betrokkenen zou daarbij geslagen hebben met een honkbalknuppel. Bij aankomst van agenten zetten meerdere personen het op een rennen.

Op de Bossenwaard werd een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer, een 38-jarige Zoetermeerder, werd voor medische behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

Een getuige wees agenten op een vechtersbaas die in de richting van het Ameland was weggefietst. Agenten vonden de man die op dat moment een tas in een tuin gooide. In de tas bleken hard- en softdrugs te zitten, tezamen met een fors geldbedrag.

Huiszoeking
De woning van de verdachte werd even later ook doorzocht. Daar werden nog meer drugs aangetroffen. De verdachte is (zware) mishandeling, witwassen en handel in verdovende middelen ten laste gelegd.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek. De exacte rol van de aangehouden verdachte bij de vechtpartij wordt nader onderzocht.

- Advertisement -

Gerelateerd