woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Auto in brand gestoken Schollevaartse Dreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Schollevaartse Dreef in Rotterdam-Zevenkamp is afgelopen nacht een auto in de brand gestoken. De brandweer werd omstreeks 02.15 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand. De politie die als eerste ter plaatse was trof een auto aan die aan de achterzijde in brand stond.

Van de auto was een raam ingeslagen, en lijkt er sprake van brandstichting te zijn. De auto brandde ondanks de snelle inzet van de brandweer volledig uit. Een auto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond lijkt geen schade opgelopen te hebben. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -