maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Auto rijdt door na ongeval President Rooseveltweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeval op de President Rooseveltweg in Rotterdam-Ommoord is afgelopen nacht een automobilist doorgereden. Op de rotonde met de John Mottweg kwam de bestuurder in de verkeerde rijrichting de rotonde op en botste op de auto met vier inzittenden. De klap was groot, maar de bestuurder ging er in de richting van de John Mottweg vandoor.

Ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd, maar niemand hoefde er naar het ziekenhuis. De politie heeft in de wijk nog gezocht naar de auto, maar heeft deze nog niet aangetroffen. De verdachte kan echter niet ver zijn gekomen omdat er sprake was van zware schade aan de voorzijde. Mocht u de auto zien staan neem dan contact op met de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -