dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Man gewond na overval op woning Fakkelgras Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een man is dinsdagavond rond 23.20 uur gewond geraakt nadat hij is overvallen in zijn woning aan het Fakkelgras in Spijkenisse. Het slachtoffer deed de deur open nadat er werd aangebeld waarop hij werd overlopen. Hij raakte gewond door vermoedelijk een schermutseling die daarop ontstond.

Een nog onbekend aantal verdachten doorzochten de woning en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Het slachtoffer bleef gewond achter en is uiteindelijk lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldde een steekpartij op P2000 maar of dit echt is gebeurd is nog maar de vraag. Ook een opgeroepen Mobiel Medisch Team hoefde niet in actie te komen.

De politie is in de wijk op zoek gegaan naar de verdachten. De woning is aangemerkt als plaats delict en zal worden onderzocht op sporen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -