maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Motorrijder overleden na ongeluk Dorpsweg Oudenhoorn

- advertentie -

Oudenhoorn – Een motorrijder is woensdagmiddag om het leven gekomen na een ongeluk op de Dorpsweg met de Voorweg. De motorrijder reed vol in de zijkant van een personenwagen en kwam ten val. De man was niet meer bij kennis bij aankomst van de hulpdiensten.

Het slachtoffer is nog enige tijd ter plekke gereanimeerd maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De weg is voor onderzoek afgesloten.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -