dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Rook in winkel blijkt geen brand Noordmolenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een winkel aan de Noordmolenstraat in Rotterdam werd afgelopen nacht rond 01.25 uur een mogelijke brand gemeld. In de winkel stond veel rook en het was niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Ook het inbraakalarm was afgegaan en omwonenden hadden glasgerinkel gehoord. De meldkamer stuurde een aantal brandweerwagens erop af om er zeker van te zijn dat er geen brand woedde.

Eenmaal ter plekke bleek de winkel inderdaad stijf onder de rook te staan. De brandweer heeft een ruit ingeslagen om onderzoek te doen. Al snel kwam er een smerige lucht met de rook mee naar buiten. Hierdoor bleek dat de mistgenerator was afgegaan na een inbraakalarm. Er is een schroevendraaier veiliggesteld waarmee er vermoedelijk is ingebroken. De eigenaar zorgt voor afdichting van het pand.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -