Twee agenten gewond na schietpartij in Dordrecht (video)

Date:

Share post:

Dordrecht – Bij een schietincident in de binnenstad van Dordrecht zijn woensdagavond twee agenten gewond geraakt. Ook een derde persoon raakte gewond, vermoedelijk de verdachte. De twee agenten zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst loopt door onder de video

De agenten zijn vermoedelijk op een melding afgekomen. Wat er mis is gegaan is niet bekend. Ook op de vraag over de ernst van hun verwondingen is nog niks bekend. Op filmpjes is te horen dat er meerdere schoten zijn gelost. Ook op straat staan vele pionnen die hulzen bedekken.

Artikel gaat verder onder foto

 

Op de plek waar geschoten is zijn de hulzen afgedekt met pionnen

De Toulonselaan en de omgeving zijn volledig afgezet. Er zou op meerdere plekken gebeurtenissen zijn gebeurd die met het incident te maken hebben. De Forensische Opsporing is inmiddels ter plaatse voor onderzoek.

 

- Advertisement -

Gerelateerd