23 snelheidsovertredingen en negen bestuurders onder invloed gepakt bij controle Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een grootschalige verkeerscontrole zijn donderdagavond tientallen bekeuringen uitgedeeld voor onder andere te hard rijden en het rijden onder invloed van van alcohol. Ter hoogte van het politiebureau op de Prins Alexanderlaan werd een controle plek ingericht. Verkeer dat langsreed moest een alcoholtest afleggen en automobilisten die vanaf de Hoofdweg kwamen werden gecontroleerd op snelheid.

Dat niet iedereen zich aan de snelheid houdt op de Hoofdweg bleek wel uit het feit dat er 23 bekeuringen voor snelheid werden geschreven. De hoogstgemeten snelheid was 89 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Deze bestuurders kregen een bekeuring en mochten hierna hun weg vervolgen.

Zes automobilisten zakten voor de alcoholtest, het hoogst gemeten promilage betrof alcohol 710 ug/l wat betekend dat er een directe invordering rijbewijs plaats vindt. Nog eens drie andere bestuurders reden onder invloed van drugs.

De politie kreeg veel complimenten van passanten dat het goed is dat er gecontroleerd wordt. Ook verkeerswethouder Judith Bokhove kwam naar de controlelocatie. Ze vond het prettig om te zien dat er een dergelijke actie wordt gehouden om de verkeersveiligheid te vergroten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd