Eigenaar blust eigen nieuwe auto Burg. H van Geestlaan Zuidland

Date:

Deel bericht:

De brandweer kreeg iets na 9 uur vanmorgen een melding van een autobrand op de Burg H van Geestlaan. De eigenaar moest naar de groothandel om een paar lampjes te halen, toen hij brandend plastic rook. Toen hij naar zijn auto keek zag hij de rook erin hangen.

Hij aarzelde geen moment en pakte zijn brandblusser en bluste de brand voordat deze verder uit zou breiden. Hierna heeft hij ook goed gehandeld door de accu los te halen.

- Advertisement -

Meneer had de auto nog geeneens een maand. De auto was op 5 augustus vrijgegeven. De brandweer heeft de auto nog verder gekoeld omdat deze niet wilde afkoelen. Wat begon met een emmertje water moest uiteindelijk toch eindigen met een brandslang. Team brandonderzoek van de brandweer heeft nog de oorzaak proberen te achterhalen. Dit betrof waarschijnlijk kortsluiting.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...