zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Eigenaar blust eigen nieuwe auto Burg. H van Geestlaan Zuidland

- advertentie -

De brandweer kreeg iets na 9 uur vanmorgen een melding van een autobrand op de Burg H van Geestlaan. De eigenaar moest naar de groothandel om een paar lampjes te halen, toen hij brandend plastic rook. Toen hij naar zijn auto keek zag hij de rook erin hangen.

Hij aarzelde geen moment en pakte zijn brandblusser en bluste de brand voordat deze verder uit zou breiden. Hierna heeft hij ook goed gehandeld door de accu los te halen.

Meneer had de auto nog geeneens een maand. De auto was op 5 augustus vrijgegeven. De brandweer heeft de auto nog verder gekoeld omdat deze niet wilde afkoelen. Wat begon met een emmertje water moest uiteindelijk toch eindigen met een brandslang. Team brandonderzoek van de brandweer heeft nog de oorzaak proberen te achterhalen. Dit betrof waarschijnlijk kortsluiting.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -