Grote verkeerscontrole in Rotterdam Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een grootscheepse verkeerscontrole op de President Rooseveltweg zijn honderden automobilisten gecontroleerd. De actie was opgezet uit het oogpunt van verkeersveiligheid. Honderden bestuurders legden een alcoholtest af, en een aantal andere bestuurders kregen een bekeuring voor diverse feiten waaronder het rijden zonder geldig rijbewijs.

Een zeer groot aantal automobilisten die de wijk in of uit wilden rijden via de Capelseweg werden minimaal onderworpen aan een alcoholtest. In totaal zijn er 760 blaastesten afgenomen, er is uiteindelijk niemand geweest die teveel had gedronken.

- Advertisement -

Een automobilist moest zijn auto inleveren omdat hij voor de tweede keer voor het rijden zonder rijbewijs werd gepakt. Een andere automobilist bleek te rijden onder invloed van drugs. De politie heeft daarnaast nog een aantal bekeuringen uitgeschreven voor het niet volgen van de juiste suggestiestrook en te hard rijdende scooters.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd