vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Grote verkeerscontrole in Rotterdam Ommoord

- advertentie -

Rotterdam – Bij een grootscheepse verkeerscontrole op de President Rooseveltweg zijn honderden automobilisten gecontroleerd. De actie was opgezet uit het oogpunt van verkeersveiligheid. Honderden bestuurders legden een alcoholtest af, en een aantal andere bestuurders kregen een bekeuring voor diverse feiten waaronder het rijden zonder geldig rijbewijs.

Een zeer groot aantal automobilisten die de wijk in of uit wilden rijden via de Capelseweg werden minimaal onderworpen aan een alcoholtest. In totaal zijn er 760 blaastesten afgenomen, er is uiteindelijk niemand geweest die teveel had gedronken.

Een automobilist moest zijn auto inleveren omdat hij voor de tweede keer voor het rijden zonder rijbewijs werd gepakt. Een andere automobilist bleek te rijden onder invloed van drugs. De politie heeft daarnaast nog een aantal bekeuringen uitgeschreven voor het niet volgen van de juiste suggestiestrook en te hard rijdende scooters.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -